(untitled) (Economic journal of Lesya Ukrainka Volyn National University, 2018)
У статті визначено, що ефективну діяльність підприємств лісового господарства на ринку в його мінливих умовах та оптимальне використання лісових ресурсів можна змоделювати виробничою динамічною лінійною задачею оптимального планування. Доведено, що важливим елементом динамічної моделі розвитку ринку підприємств лісового господарства є система обмежень, яка в кожний момент часу залежить від ситуації на ринку, величини лісових ресурсів і наявності різнопланових можливостей їх використання.