Mechanism of Tax Redistribution Between a Center and Regions in the Conditions of Realization of Politics of Decentralization in Ukraine (Economic journal of Lesya Ukrainka Volyn National University, 2015)
У статті запропоновано новий механізм перерозподілу основних податків між державним і регіональними бюджетами, що дасть змогу зменшити відцентровані тенденції в Україні. Наголошено на необхідності закріплення частини податку на додану вартість за регіонами.