ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ В УМОВАХ СВІТОВОЇ КРИЗИ

Автор(и)

DOI:

https://doi.org/10.29038/2411-4014-2020-02-107-113

Ключові слова:

управління в умовах кризи, якість харчової продукції, управління підприємствами, бізнес ризики, харчова промисловість, продовольча безпека

Анотація

У статті встановлено, що перед сучасними підприємцями постає безліч ризиків. Важливим напрямком виходу з кризи, особливо, в умовах пандемії спричиненої COVID 2019, повинна бути підтримка держави, особливо харчових підприємств, які забезпечують продовольчу безпеку, отельного та ресторанного бізнесу, розважальний сектор та ін., які забезпечують надходження ВВП і покращують життя. Не зважаючи на те, що фахівці вважають, що харчова промисловість – одна із галузей, які страждають від кризи найменше, тим не менш, існують проблеми, з якими стикаються підприємці, і які висвітлені у статті. Підприємствам запропоновані шляхи можливого подолання кризового становища.

Завантаження

Опубліковано

2020-06-30

Як цитувати

[1]
2020. ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ В УМОВАХ СВІТОВОЇ КРИЗИ. Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки. 2, 22 (Чер 2020), 107–113. DOI:https://doi.org/10.29038/2411-4014-2020-02-107-113.