(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті виокремлено види інвестицій в екологічні проекти; проведено аналіз методик оцінки доцільності вкладення інвестицій. Визначено додаткові ефекти від капіталовкладень в екологічні проекти за сферами діяльності підприємства. Здійснено оцінку доцільності вдосконалень системи водопідготовки питної води за синергетичним ефектом