(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті розглянуто проблему вибору системи управління матеріальними потоками на вітчизняному підприємстві. Визначено ціль й обґрунтовано суть логістичного процесу. Особливу увагу приділено підсисте-мам організації логістичного управління матеріальними потоками, які використовуються вітчизняними підприємствами