(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті досліджено дефініцію «бюджетна політика» та розкрито її сутність на місцевому рівні. Запропоновано при формуванні бюджетної політики на місцевому рівні дотримуватися таких принципів, як самостійність, гласність, ефективність, субсидіарність, соціальна справедливість, об’єктивність, збалансованість, наступність, звітність та неподільна відповідальність, еквівалентність фіскального обміну