(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті досліджено теоретичні особливості обліку податку на додану вартість у системі електронного адміністрування. Акцентовано увагу на методичних аспектах відображення в бухгалтерському обліку госпо-дарських операцій щодо податку на додану вартість