(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті розкрито динаміку зовнішнього державного боргу; визначено основні умови проведення реструк-туризації. Розглянуто важливі кроки, котрі здійснено для покращення ситуації у сфері управління державним боргом України протягом останніх років.