(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті виокремлено види ризиків, які впливають на ефективне функціонування еколого-економічних систем підприємства. Визначено та проаналізовано основні напрями й етапи здійснення антисипативного управління еколого-економічними системами підприємства.