(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті запропоновано новий механізм перерозподілу основних податків між державним і регіональними бюджетами, що дасть змогу зменшити відцентровані тенденції в Україні. Наголошено на необхідності закріплення частини податку на додану вартість за регіонами.