(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті проаналізовано досвід антикризового регулювання в найбільших економіках світу США та КНР в умовах світової фінансової кризи з виявленням результативності й ефективності економічних інструментів його здійснення та можливості застосування елементів їхньої політики для української економіки.