(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
Розглянуто склад основних користувачів звітної інформації та їх інформаційні запити з виявленням конфліктних інтересів між ними. Визначено інформаційні потреби власників, інвесторів як основних користувачів обліково-звітної інформації. Досліджено особливості звітної інформації в умовах корпоративного управління та пов’язані з ним поняття, що стосуються корпоративного обліку й корпоративної звітності. Дано пропозиції щодо розширення інвестиційної складової корпоративної звітності за рахунок уведення до неї додаткової фінансової та нефінансової інформації. Звернуто увагу на розширення в інтегрованих формах звітності інформації про відносини між господарськими одиницями корпорацій, об’єднання показників у консолідованій звітності.