(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті проаналізовано структуру земельного фонду України. Досліджено стан земельних відносин і землекористування Рівненської та Волинської областей. Окреслено чималу кількість проблем землекористування зазначених областей. Запропоновано напрями їх екологізації для забезпечення сталого землекористування.