(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті визначено поняття та значення ринку освітніх послуг; розглянуто фактори його розвитку в умовах транскордонного співробітництва; розкрито особливості впливу ринку освітніх послуг на розвиток прикордонного регіону; виділено рівні регулювання та напрями розвитку регіональних ринків освітніх послуг.