(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2020)
В статті аналізуються особливості здійснення публічних закупівель в Україні та їх відповідність нормативам ЄС, чинники, які впливають на їх ефективність; проблеми, які існують в Україні при проведенні тендерних закупівель; права та обов’язки контролюючих структур країни в царині здійснення публічних закупівель; фінансова відповідальність учасників тендерних закупівель. Проаналізовано й зміни, які відбулися у здійсненні цих закупівель після запровадження в 2020 р. нової редакції Закону України «Про публічні закупівлі».