(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2021)
Анотація. У статті висвітлено проблеми розвитку сільських територій України. Встановлено, що дія нових соціально-економічних та геополітичних факторів спричинила появу цілої низки проблем, серед яких необхідно зазначити: скорочення кількості малих сільських населених пунктів, фермерських господарств та особистих селянських господарств, недостатній розвиток інфраструктури сільської місцевості.