(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2021)
Монографія «Управління розвитком вищої освіти України в Європейському освітньому просторі» буде корисною як для науковців, студентів, викладачів, які цікавляться процесами управління розвитком вищої освіти України в умовах функціонування Європейського простору вищої освіти, так і для практиків, які здійснюють управління закладами вищої освіти.