(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2021)
В статті аналізуються існуючі проблеми проведення бюджетного контролю публічних закупівель в Україні в сучасних умовах, не вирішені питання здійснення публічних закупівель після вступу в дію нової редакції Закону України «Про публічні закупівлі», досліджуються проблеми у діяльності учасників тендерів, виявлені можливі втрати для економіки нашої країни у випадку запровадження законопроєкту про локалізацію публічних закупівель в Україні, обґрунтовані перспективні шляхи вирішення існуючих проблем у проведенні публічних закупівель у нашій країні з урахуванням світового досвіду.