(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2017)
У статті визначено такий важливий складник екологічної економіки на глобальному, макроекономічному, регіональному та територіальному рівнях, як кліматичні фінанси; проаналізовано їх структуру й механізм їх функціонування; запропоновано способи розв’язання екологічних проблем в Україні за рахунок удосконалення фінансових інструментів з урахуванням світового досвіду.