(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті обґрунтовано поняття «туристичний ринок»; розглянуто структуру туристичного ринку; визначено суб’єктів туристичної діяльності; досліджено відносини між суб’єктами на туристичному ринку; окреслено перспективи подальшого розвитку туристичного ринку.