(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті обґрунтовано змістове наповнення програми розвитку поліфункціональних територій Татарбунарського району Одеської області. Визначено сутність, мету, цілі, основні завдання й підпрограми розвитку поліфункціональних територій; розроблено пропозиції щодо створення туристичної корпорації в Татарбунарському районі Одеської області.