(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2017)
У статті розглянуто зміст та структуру такої нової економічної категорії, як кліматичні інвестиції; з’ясовано їх роль у подоланні потепління у світі та в Україні; проаналізовано особливості використання коштів Зеленого кліматичного фонду ООН і «зелених облігацій» для розвитку відновних джерел енергії й покращення клімату в окремих країнах.