(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті досліджено розвиток аграрного комплексу України за останні пʼять років; визначено його роль у забезпеченні стабілізації національної економіки; обґрунтовано необхідність підвищити престижність праці на селі та забезпечити держану підтримку сільськогосподарського виробництва.