(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто існуючі системи оплати праці, характеристика яких дала змогу визначити їхні переваги та недоліки; проаналізовано необхідність їх удосконалення під впливом глобалізаційних процесів; виокремлено глобалізаційні чинники впливу на працевлаштування й оплату праці, напрями зміни систем оплати в сучасних умовах розвитку.