(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
Удосконалено та збагачено понятійно-категоріальним апаратом теорію управління аутсорсингом. Запропоновано відомі підходи до визначення поняття «аутсорсинг» поділити на чотири групи: цільовий, процесний, стратегічний і стейкхолдерський. Також виокремлено основні ознаки сучасного аутсорсингу.