(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті запропоновано використання аргентинської технології зберігання зерна для вітчизняних виробників, котрі неспроможні забезпечити себе власним сучасним зерносховищем силосного типу. Проведено техніко-економічне обґрунтування аргентинської технології та визначено її переваги для підприємств з обмеженими фінансовими ресурсами.