(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто методичні підходи до оцінки фінансового стану підприємств в умовах економічних трансформацій. Запропоновано розширити показники оцінки з позицій урахування соціально-економічної та екологічної збалансованості підприємницької діяльності.