(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті здійснено аналіз інноваційної діяльності машинобудівних підприємств України, досліджено динаміку інноваційної активності, напрямів та обсягів фінансування витрат на інноваційну діяльність, указано загальні тенденції запровадження інновацій за видами діяльності. Також проаналізовано ефективність інноваційних підприємств за умов реалізації рамкових програм, визначено основні перспективи розвитку інноваційної діяльності машинобудівних підприємств.