(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто проблеми застосування стандартів державного фінансового контролю в Україні. На основі цього визначено сучасний стан стандартизації цього виду контролю, а також обґрунтовано потребу та передумови впровадження стандартів державного фінансового контролю в національну практику.