Оцінювання готовності машинобудівних підприємств до запровадження соціальної відповідальності бізнесу в Україні (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
Розглянуто індекс промислової продукції в машинобудуванні України, частку його реалізованої продукції в промисловій продукції (товарів, послуг) без ПДВ та акцизів, частку прибуткових підприємств машинобудування в Україні. Згруповано підприємства за видами економічної діяльності, які складають соціальні звіти в Україні.
Keywords: соціальна відповідальність, підприємство, бізнес, оцінювання, індекс промислового виробництва, соціальний звіт.