Особливості формування й реалізації пакету економічних реформ в Україні та її регіонах (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
У статті зроблено спробу обґрунтувати періодизацію економічних реформ в Україні. Сформульовано основний зміст реформ на національному й регіональному рівнях. Сформовано пакет та виділено блоки споріднених реформ. Наведено характеристики сприйняття громадянами окремих реформ. Розглянуто бізнес-процес реформ та особливості управління ним. Визначено ключові показники результативності реформ.
Keywords: економічні реформи, пакет реформ, періодизація реформ, бізнес-процес реформ, управління реформами, оцінки результативності реформ.