Сучасний стан та перспективи розвитку ринку послуг України (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті розглянуто сучасний стан сфери послуг та її важливість в економіці країни. Зосереджено увагу на послугах, які найбільше потерпають від загальноекономічної кризи та на послугах, які зберігають стабільність із найменшими втратами. Приділено увагу тенденціям становлення та перспективам розвитку ринку послуг в Україні. У статті також розглянуто потенціал для розвитку міжнародної торгівлі послугами
Keywords: сфера послуг, становлення сфери послуг, перспективи розвитку сфери послуг