Сучасний стан розвитку креативності в холдингових структурах: проблеми й перспективи (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті досліджено креативність як важливий ресурс розвитку холдингу. Проаналізовано залежність креативності від творчості й творчого потенціалу персоналу, розкрито зміст креативного акту та його послідовність, а також описано параметри креативності, сформовано основні напрями активізації креативності в компанії
Keywords: креативність, творчість, творчий потенціал, холдингові структури