Теоретичні підходи до обґрунтування сутності національних фінансових систем в умовах європейської інтеграції (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
Мета наукової статті – дослідження та обґрунтування сутності національних фінансових систем в умовах європейської інтеграції з використанням системного підходу й аналізу наявних досліджень. Вивчення цього питання дасть можливість узагальнити та обґрунтувати єдині підходи до розуміння сутності національних фінансових систем
Keywords: національні фінансові системи, фінансові відносини, ринки, механізми, інструменти, Україна, Європейський Союз