Критерії розмежування понять «інновації», «інноваційний процес» та «інноваційний розвиток підприємства» в новій економіці (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
Розглянуто суть інновацій, інноваційного розвитку та інноваційного процесу. Подано власні визначення запропонованих понять на основі критичного осмислення попередніх дефініцій. Виділено критерії розмежування інновацій, інноваційного процесу та інноваційного розвитку підприємства в новій економіці.
Keywords: інновації, інноваційний процес, інноваційний розвиток підприємства, нова економіка, підприємство