Послідовність упровадження системи антикризового управління на засадах диверсифікації діяльності підприємств сфери послуг (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті подано методологічні підходи та практичні рекомендації щодо формування й упровадження системи антикризового управління на засадах диверсифікації діяльності підприємств сфери послуг. Запропоновано методич-ний підхід до оцінювання рівня системи антикризового управління підприємством сфери послуг
Keywords: система антикризового управління, диверсифікація діяльності, життєвий цикл підприємства, інтегральне оцінювання