Розвиток посередництва з метою зниження ризиків у діяльності підприємств нафтогазового комплексу (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
Сформовано модель залучення посередників до спільної діяльності в нафтогазовій сфері задля активізації діяльності, зниження економічних ризиків та витрат. Виокремлено переваги для кожного з учасників спільної діяльності в розрізі економічних, фінансових, соціальних, екологічних й організаційних результатів
Keywords: газовидобувні підприємства, економічні ризики, управлінські витрати, розвиток посередництва, механізми зниження ризиків