Вплив податкового навантаження на діяльність субʼєктів господарювання в умовах реформування фінансової системи України (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті розглянуто особливості формування податкового навантаження на діяльність субʼєктів господарювання в умовах реформування фінансової системи України Досліджено поняття податкового навантаження та його стан в Україні. Проаналізовано динаміку рівня податкового навантаження в Україні й запропоновано рекомендації щодо оптимізації податкового навантаження субʼєктів господарювання
Keywords: податкове навантаження, податкова система, рівень податкового навантаження, податкова політика держави