Рецензія на монографію К. В. Павлова «Оцінка конкурентоспроможності регіональних ринків житлової нерухомості України» (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
Рецензія  на монографію К. В. Павлова «Оцінка конкурентоспроможності регіональних ринків житлової нерухомості України»
Keywords: Рецензія на монографію К. В. Павлова «Оцінка конкурентоспроможності регіональних ринків житлової нерухомості України»