Теоретичні підходи до визначення сутності поняття «соціальний менеджмент» (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті проаналізовано підходи до визначення сутності поняття «соціальний менеджмент». Зокрема, виділено два підходи до трактування поняття – теоретичний та процесний. З урахуванням цих підходів виділено основні ознаки соціального менеджменту та сформульовано авторське трактування.
Keywords: соціальний менеджмент, соціальне управління, управління соціальним розвитком організації, теоретичний підхід, процесний підхід