Засади ефективного землекористування Волинської та Рівненської областей: регіональний аспект (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті проаналізовано структуру земельного фонду України. Досліджено стан земельних відносин і землекористування Рівненської та Волинської областей. Окреслено чималу кількість проблем землекористування зазначених областей. Запропоновано напрями їх екологізації для забезпечення сталого землекористування.
Keywords: деградація, земля сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення, нормативно-грошова оцінка землі, земельний фонд, екологізація землекористування, консервація земель