Структура та об’єкти внутрішнього контролю як складника системи економічної безпеки підприємства (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
Обґрунтовано зміни в структурі системи внутрішнього контролю з урахуванням її участі в процесах забезпечення економічної безпеки суб’єкта господарювання. Розглянуто можливі обмеження внутрішнього контролю, пов’язані з проявом відповідних видів ризику, розширено вимоги до фахівців служби внутрішнього контролю для їхньої роботи з ризиками діяльності. Визначено коло об’єктів внутрішнього контролю як складової частини системи економічної безпеки підприємства.
Keywords: економічна безпека, безпека діяльності підприємства, внутрішній контроль, суб’єкти внутрішнього контролю, об’єкти внутрішнього контролю