РОЛЬ ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ГАЗОТРАНСПОРТНИХ ПІДПРИЄМСТВ РЕГІОНУ (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2019)
В статті розглянуто загальні концепції інноваційно-інвестиційної діяльності, охарактеризовано структуру та складові політики держави щодо впровадження інноваційно-інвестиційних змін, з’ясовано роль та значення інноваційно-інвестиційних процесів на газотранспортних підприємствах. Проаналізовано фактори внутрішнього та зовнішнього впливів на формування інноваційно-інвестиційного середовища газотранспортних підприємств. Окреслено теоретичні та практичні напрями у вдосконаленні соціального та організаційного ефекту на підприємствах газотранспортної сфери на інноваційно-інвестиційних засадах.
Keywords: інноваційно-інвестиційна політика, інновації, конкуренція, газотранспортне підприємство, промисловість, газотранспортна інфраструктура.