ЗВІТНІСТЬ ПРО ПРОБЛЕМИ У СФЕРІ КОРПОРАТИВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ З ОГЛЯДУ НА ЗАКОНОДАВЧІ ПОЛОЖЕННЯ І ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2020)
Анотація. Останніми роками у Польщі з’явився новий напрямок у системі для звітування підприємств про свої досягнення у галузі завдань корпоративного соціального відповідальності. Інституційна база цієї тенденції забезпечується новими правилами ЄС та Польщі, що стосуються нефінансової звітності підприємств. Вони визначають чіткий шлях до більш прозорої та екологічної відповідальності бізнесу. Впровадження нових правил розпочалося зовсім недавно. Тому це сприяло написанню цієї статті. Її мета - представити систему звітності з КСВ та прокоментувати її з точки зору практичного досвіду. Матеріали, використані у статті, включають тематичну літературу, нормативно-правові акти та опубліковані результати дослідження звітності з КСВ на практиці. Дослідження охопило законодавчі норми, що діють 31 грудня 2018 року.
Keywords: КСВ, нефінансова інформація, стандарти звітності, директиви ЄС.