Управлінський облік як складова частина обліку підприємства (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2017)
У статті розглянуто етапи розвитку управлінського обліку, досліджено його принципи та функції, взаємозв’язок та основні відмінності фінансового й управлінського обліку, який дає інформацію про діяльність підприємства для внутрішніх користувачів у процесі управління підприємством.
Keywords: управлінський облік, фінансовий облік, функції, принципи, управління підприємством, система обліку