Етапи становлення нафтогазової промисловості в Україні (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2017)
У статті досліджено процес становлення, розвитку, досягнень, перспектив та науково-технічного потенціалу нафтогазової промисловості в Україні. Визначено, що здійснення суттєвого розширення виробничих потужностей і модернізація технологічного процесу сприятимуть створенню умов для нарощення обсягів транспортування та видобутку нафти й газу
Keywords: газ, нафта, видобуток, транспортування газу, газове забезпечення, газорозподільчі підприємства, газотранспортна система України