Змістова характеристика функціонування регіональних ринків нерухомості (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2017)
У статті розглянуто наукові підходи до сутності «регіонального ринку нерухомості», опрацьовано чималу кількість наукових праць, уніфіковано основні положення та твердження щодо змістового визначення поняття «регіональний ринок нерухомості». Визначено структуру й суб’єктну взаємодію на регіональних ринках нерухомості, охарактеризовано організаційно-економічний механізм його функціонування. Запропоновано особливі підходи до регулювання ринків нерухомості на основі їхніх регіональних особливостей.
Keywords: об’єкти нерухомості, локальні ринки, регіональні ринки, національні ринки, попит, пропозиція, еластичність, суб’єкти ринку