НЕОБХІДНІСТЬ ТА ПРОБЛЕМИ ВРАХУВАННЯ НЕЦІНОВИХ КРИТЕРІЇВ ПРИ ЗДІЙСНЕННІ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ В УКРАЇНІ (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2021)
В статті аналізуються особливості врахування нецінових критеріїв при здійсненні публічних закупівель в Україні, чинники, які впливають на їх запровадження; досліджуються проблеми недостатнього врахування нецінових критеріїв при здійсненні публічних закупівель в Україні на державному та місцевому рівнях; обґрунтовується необхідність врахування вартості життєвого циклу при проведенні публічних закупівель у нашій країні; наголошується на необхідності розширення обсягів «зелених» публічних закупівель в Україні з урахуванням досвіду країн ЄС.