ІНТЕГРОВАНА ЗВІТНІСТЬ: ХРОНОЛОГІЧНИЙ ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2022)
Інтегрована звітність є відносно новою категорією що активно вивчається протягом останньогодесятиріччя. Дослідження публікаційної активності з інтегрованої звітності дозволяє сформувати загальнітенденції тематичної спрямованості існуючих публікацій, зокрема у їх хронологічному представленні. У статтіздійснено огляд наукової літератури з інтегрованої звітності на основі аналізу найбільш цитованих публікаційза базами даних Scopus, Web of Science та Google Scholar. З метою розширення аналітичних можливостейвикористано спеціальне програмне забезпечення: VOSviewer, Publish or Perish, вбудовані інструменти аналізубаз даних Scopus, Web of Science та Google Scholar.
Keywords: інтегрована звітність, нефінансова звітність, звітність зі сталого розвитку, огляд літератури, бібліометричний аналіз.