Особливості структури туристичного ринку та взаємозв’язку між його суб’єктами (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті обґрунтовано поняття «туристичний ринок»; розглянуто структуру туристичного ринку; визначено суб’єктів туристичної діяльності; досліджено відносини між суб’єктами на туристичному ринку; окреслено перспективи подальшого розвитку туристичного ринку.
Keywords: туристичний ринок, туристичні ресурси, тур, туристичний продукт, туристичні послуги, турагент, туроператор, договір.